Kalendar

- - Kraljevo
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u sredu, 23. oktobra, sa početkom u 12.00h, Trg srpskih ratnika, Kraljevo.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na….

- - Valjevo
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u sredu, 30. oktobra, sa početkom u 12.00h, Desankin Trg, Valjevo.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Kragujevac
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u petak, 25. oktobra, sa početkom u 12.00h, Pešačka zona, Kragujevac.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Pančevo
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u četvrtak, 31. oktobra, sa početkom u 12.00h, Vojvode Radomira Putnika, Pančevo.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na….

- - Niš
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u utorak, 29. oktobra, sa početkom u 12.00h, Obrenovićeva, Niš.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer i….

- - Novi Pazar
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u utorak, 5. novembra, sa početkom u 12.00h, Sebilj, Novi Pazar.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Leskovac
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u utorak, 7. novembra, sa početkom u 12.00h, Bulevar oslobođenja, Lesakovac.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Užice
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u sredu, 6. novembra, sa početkom u 12.00h, Trg partizana, Užice.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Subotica
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u četvrtak 14. novembra, sa početkom u 12.00h, Gradski Trg, Subotica.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Zaječar
,,Izbori od A do Š"

,,Izbori od A do Š"

Nacionalna koalicija za decentralizaciju vas poziva na razgovor o izborima - ,,Izbori od A doŠ", u petak 15. novembra, sa početkom u 12.00h, Trg oslobođenja, Zaječar.Izbori predstavljaju kompleksniji proces nego što se to na prvi pogled čini, velikom broju građana. Iz tog razloga, neophodno je svojevrsno „izborno opismenjavanje“ građana kako bi mogli lakše da prepoznaju različite mehanizme manipulacije koji ugrožavaju njihovo pravo da biraju na fer….

- - Beograd
Trening za kratkoročne posmatrače za predstojeće izbore

Trening za kratkoročne posmatrače za predstojeće izbore

Trening će obuhvatiti sledeće teme:Detaljne instrukcije o funkcionisanju mreže "Građani na straži"Standardi nacionalnih i međunarodnih posmatračkih misijaUpoznavanje sa izbornim zakonom i proceduramaPristup pravdi i zaštiti građanskog glasačkog prava Krizni menadžmentIzveštavanje sa izbornog danaPodrška dugoročnim i kratkoročnim posmatračima u vidu različitih aktivnosti .